Onze waarden

Gezond leven in zowel een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam.

Regenerativiteit als leidraad

ik neem jullie graag mee in het verhaal waarbij jij en ik met onze vitaliteit dagelijks elementen toevoegen of wegnemen/loslaten. Dit is deel van onze cyclisch bestaan. Met die elementen kunnen we elkaar of de natuur versterken of ook gebruiken.

In mijn zoektocht kwam ik in 2019 op het regeneratieve concept die internationaal aan het doorbreken is. Het start met het herstellen van onze verbindingen met elkaar en met de natuur om van daaruit te kunnen komen tot zelfherstellende systemen. Systemen die voor elkaar zelf versterkend werkend.

Regeneratieve duurzaamheid is de volgende stap in het duurzaamheidsdenken. We stoppen met het beperken van impacts (want die blijven er) en gaan helemaal aan de slag in versterkende positieve impacts voor mens en natuur.

Vitaliteit voor mens en natuur

Sinds 2000 werk ik als geobioloog aan vitale ruimte voor mens en natuur, zodat ze elk zichzelf kunnen ontwikkelen en versterken en dit op verschillende wijzen.

In de vitale ruimte versterken we de omgeving voor jou zodat jij ook vitaler in jouw leven staat.

Om vitaal te kunnen werken, is er een werkomgeving geschapen die jou de mogelijkheid biedt om in jouw tijd effectiever en meer gefocust te zijn. Vitaal zijn betekend gezond leven in een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam.

Interesse naar hoe jij je vitaliteit kan activeren?

Download ons nieuwe E-book!

Vitaliseer jouw leven, één
nacht per keer